Ck-bouw

Ik zoek personeel

Personeel?

Allround personeelsoplossingen in de bouw

C&K Bouw beschikt over een groot en zeer uiteenlopen bestand van specialisten uit verschillende branches in de bouw. Dit betekent dat we voor elk bouwproject iets kunnen betekenen. Wij kunnen zowel voor korte tijd (bijvoorbeeld in tijden van grote drukte) als voor langere tijd (bijvoorbeeld voor complete projecten) iets voor uw project betekenen. Indien u het gehele project aan ons toevertrouwt, kunnen wij ook de planning van het project op ons nemen. Dan leveren wij naast de teams ook de leidinggevenden.

Kwaliteit en efficiëntie

C&K Bouw levert kwaliteit op een zo efficiënt mogelijke manier. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij naast tijdsduur ook de kosten drukken. Bovendien staan onze lijnen altijd open voor vragen of contact. Onze medewerkers en partners worden gekozen aan de hand van een grondig selectieproces. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van het kunnen van onze medewerkers en waar hun specialiteiten liggen. Zo kunnen we altijd de vakmensen naar u sturen die het beste bij het project passen. 

Neem contact met ons op

Wilt u ons inhuren of over uw project in overleg gaan? Neem dan gerust contact met ons op. Via e-mail zijn wij bereikbaar op info@ck-bouw.nl of via het formulier op onze contactpagina. Via de telefoon zijn wij bereikbaar op het nummer 070 4062203