Ck-bouw

Ik zoek werk

Werken?

Ben jij op zoek naar werk in de bouwsector?

Ben jij op zoek naar werk in de bouwsector? Kom dan werken bij C&K Bouw! Ons team van specialisten en vakmensen zoekt regelmatig naar versterking. Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een open sollicitatie naar info@ck-bouw.nl, of maak gebruik van ons contactformulier op onze contactpagina.

Ontwikkel jouw kwaliteiten bij C&K Bouw

Bij C&K Bouw vinden wij ontwikkeling belangrijk. Niet alleen de ontwikkeling van jouw talenten staan bij ons centraal, maar ook de ontwikkeling die we samen kunnen doormaken. Wanneer jij jouw talenten ontwikkelt en goed werk aflevert, C&K Bouw verder groeien, waardoor wij jou weer meer werk aan kunnen bieden. Wij kunnen jou de projecten aanbieden de het beste bij jou passen. Wil je aan het werk binnen jouw specialisatie? Dan gaan die projecten jouw kant op. Wil je ervaring opdoen binnen een andere specialisatie? Dan kun je met het team meewerken dat aan een project binnen die specialisatie werkt.

Werken bij C&K Bouw

Bij C&K Bouw werk je binnen een professionele organisatie met de mogelijkheid om jouw talenten te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Je werkt bij ons onder goede arbeidsvoorwaarden en krijgt een goede dosis verantwoordelijkheid en uitdaging. Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Stuur dan een open sollicitatie naar info@ck-bouw.nl, of maak gebruik van ons contactformulier op onze contactpagina.