Ck-bouw

Werken bij

C&K Bouw

Wij zijn bij C&K Bouw regelmatig op zoek naar collega’s om ons team van specialisten en vakmensen te komen versterken. Ben jij geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Stuur dan een open sollicitatie naar info@ck-bouw.nl, of maak gebruik van ons contactformulier op onze contactpagina.

WERKEN BIJ

C&K Bouw

Bij C&K Bouw staat ontwikkeling centraal. Wanneer je bij ons werkt, kun je jouw talenten en kwaliteiten optimaal benutten en ontwikkelen. Hiermee ontwikkel je niet alleen jezelf, maar help je het bedrijf ook groeien wanneer je goed werk aflevert. Hiermee kunnen wij jou weer meer werk aanbieden! Bovendien kunnen we het werk aanpassen naar het soort werk dat het beste bij jou past. Doordat we in een team werken, kunnen we altijd van elkaar leren. Wil je dus ervaring opdoen in een ander specialisme? Dan kun je met een team meewerken dat aan de slag gaat met een klus binnen dat soort werk!

Ik ben de professional voor C&K Bouw

Wij bieden afwisselend werk voor een goed salaris. Wanneer je bij ons werkt krijg je, naast de mogelijkheid om je te ontwikkelen, een goede dosis uitdaging en verantwoordelijkheid. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf. Ben jij de professional die wij zoeken? Stuur dan een open sollicitatie naar info@ck-bouw.nl, of maak gebruik van ons contactformulier op onze contactpagina.