Ck-bouw

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden

De perfecte partner in de bouw

Bij C&K Bouw zorgen wij dat er zo spoedig mogelijk een specialist voor u beschikbaar en op de plek aanwezig is. Doordat onze partners en medewerkers hun eigen specialisaties met zich meebrengen, kunnen wij specialisten leveren voor een grote verscheidenheid aan werkzaamheden. Hierdoor is C&K Bouw de perfecte partner voor uw bouwprojecten en -werkzaamheden. Op deze pagina vindt u de werkzaamheden die onze partners en medewerkers het meest uitvoeren.

Ontwikkelen

C&K Bouw ontwikkelt toekomstbestendig projecten van formaat.

Bouwen

Wij zijn een all-round bouwbedrijf. Voor alle voorkomende werkzaamheden voor woning- en utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht.

Transformatie en Renovatie

Totale transformaties en renovaties van woningen, kantoorpanden, bedrijfspanden en winkels behoren tot onze vakkundigheid.

Detachering

C&K Bouw is er voor jouw bedrijf. Of je op zoek bent naar vakmensen, of gebruik wilt maken van een van onze andere diensten. Wij zoeken samen met jou naar een passende oplossing. Met onze technische expertise in de Bouw en Techniek bedienen we dagelijks gerenommeerde opdrachtgevers. Wij zijn sterk in vakwerk!