Ck-bouw

Over ons

We zijn wij

C&K Bouw

C&K Bouw is een bouwbedrijf dat zich toespitst op het aannemen van bouwprojecten en  inzetten van vaktalent in een breed scala aan bouwspecialiteiten. Ons doel is om, ongeacht het soort bouwwerk dat onze klanten klaar hebben staan, direct een specialist beschikbaar te hebben. Hierin zijn kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie leidende draden in ons beleid. Tegelijkertijd zijn flexibiliteit, innovatie en een brede kennis van allerlei zaken op het gebied van de bouw voor ons belangrijke waarden. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat wij zo snel mogelijk een specialist ter plaatse hebben. Voor onze uitzendkrachten en ZZP’ers betekent dit de mogelijkheid om talenten en kwaliteiten te ontwikkelen in een betrouwbare omgeving.

C&k Bouw

C&K BOUW: Waar wij voor staan

Kwaliteit

Wij leveren gegarandeerd werk van hoge kwaliteit af. Uitzendkrachten en onderaannemers die voor ons werken, nemen hun eigen specialisaties mee naar het bedrijf. Dit betekent dat wij altijd een specialist beschikbaar hebben voor het soort bouwwerk dat geklaard moet worden. Onze medewerkers zijn bereid om met de klant mee te denken aan alle facetten die bij de klus komen kijken.

Duurzaamheid

Bij C&K Bouw is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van onze missie. Wij maken gebruik van duurzaam materiaal en proberen zo min mogelijk afvalstoffen te genereren. Bovendien gebruiken we waar mogelijk duurzame producten en bieden wij onze klanten duurzame alternatieven.

Efficiëntie

Bij C&K Bouw zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk een specialist beschikbaar hebben voor uw bouwproject. Deze bouwondernemer zal voor jouw project meedenken, zodat alle werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

C&K Bouw: Toptalent voor vakwerk

C&K Bouw is een bouwbedrijf van middelgroot formaat dat toppers in de bouwsector en aanbieders van bouwprojecten met elkaar verbindt. Onze kracht ligt in de uitvoering en planning van klussen, waarin wij met een hecht team op een betrokken manier aan de slag gaan. Heeft u voor een bouwklus vakmensen nodig? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag met uw project.